Jag heter Ann och jag älskar design som gärna är lite unik och som inte finns överallt. Jag har jobbat med design och tillverkning under många år och alla smycken som finns här i butiken och även kimonos/morgonrockar är tillverkade av mig för hand i en begränsad upplaga. Smyckeskollektionen gör jag i sterlingsilver (dvs 925 ) och gärna med en kombination 18 karats guld i. Silvret köper jag in från grosstist där allt är återvunnet.

Tygerna till mina kimonos är av ekologisk bomullsjersey ( ÖKÖ-texmärkta) och några av kimonosen är tillverkade av 100% lin som naturligt är en mer miljövänlig fiber, både växtmässigt och i själva framställningen. Jag tar vara på allt spillmaterial och tillverkar det jag kan på mina tygrullar.  

För att få en spännande mix i vår livsstilsbutik, letar vi efter produkter och företag som tänker likadant. Därför valde vi att köpa in fina designade handgjorda väskorna, hundhalsband, hundkoppel, samt nyckelringar som våra vänner Chommies i Kapstaden Sydafrika tillverkar småskaligt i Kapstaden. Hela kollektionen är tillerkad i en helt unik och stilren design av klätterrep. 

Vi säljer även fina tekannor och ekologiskt te.

Vi är så klart stolta över att vara dom enda återförsäljarna i Norden på just dessa produkter.

Tillagd i varukorgen